r
Nosalty Logó

Sörös csirkecombok tejszínes mártással

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Sörös csirkecombok tejszínes mártással
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
sörös
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 744 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1486 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 129 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.7 g

Zsír

  • Összesen
    58.4 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    188 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    716.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    116 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    344 mg
  • Nátrium
    173 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    332.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    138 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    87 mg
  • Retinol - A vitamin:
    132 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    65 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    121 micro
Összesen 744 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.3 g

Zsír

  • Összesen
    116.8 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    377 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1432.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    233 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    689 mg
  • Nátrium
    345 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.7 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    665.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    276 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    174 mg
  • Retinol - A vitamin:
    265 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    130 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    241 micro
Összesen 1486 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    126.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 129 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat megmossuk, a forgónál kettévágjuk, egy jól záródó fedeles edénybe tesszük. Ráöntjük a sört, rászórjuk a kakukkfűleveleket. Lefedve legalább 6 órát hűtőben hagyjuk pácolódni.
  2. A hagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk.
  3. A combokat kivesszük a pácléből, papírtörlővel szárazra itatjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, és megforgatjuk a lisztbe.
  4. A vajat egy serpenyőben felforrósítjuk, a húst körben aranysárgára pirítjuk, hozzáadjuk a szalonnát, további 5 percig pirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, és további 10 percig sütjük.
  5. Felöntjük a páclével, lefedve közepes hőmérsékleten kb. 45 percig főzzük. Hozzáadjuk a tejszínt, és további 15 percig főzzük. Sóval, borssal fűszerezzük.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 55
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1558
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 14.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ha nem elég sűrű a mártás, sűrítsük kevés hideg vízzel elkevert étkezési keményítővel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek