Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Són sült csirke

Són sült csirke
Són sült csirke
110 perc / előkészület: 20 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és isteni finom, nem lehet elrontani :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A párom friss kenyérrel és ecetes almapaprikával nagyon szereti :)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megmossuk és megtisztítjuk a csirkét.
  2. Jó alaposan fűszerezzük a sóval, borssal, ételízesítővel (én a bőr alatt is be szoktam), majd a csirke belsejébe szórjuk a majoránnát.
  3. A tepsibe öntjük a kiló sót, és rátesszük a csirkét.
  4. Előmelegített sütőben sütjük 1 órát úgy, hogy közben 2-3 alkalommal megfordítjuk, majd 30 percig 220 fokon, míg jó ropogós lesz.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 40 285
elküldve: 1
receptkönyvben: 57
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

diaka74

Mióta szakács: 2015.01.15.
24 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan nyitó, Dukan lépegető, Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sóágyon sült rozmaringos csirke, sóban sült csirke, sóágyon sült egész csirke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Big Boss
Big Boss / Big Boss Tue, 2015-02-03 19:30

Szia!
Ez biztosan nagyon finom......
Hasonló egész kacsa + 1,5/2 kg savanyú káposzta......Sütő....
A húsevő párod biztosan díjazni fogja!!!
Pusz Dénes

440
csirke 120 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
majoranna 1 kk
100 dkg