Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos tonhalkrémes bagett

Sajtos tonhalkrémes bagett
Sajtos tonhalkrémes bagett
13 perc / előkészület: 10 perc sütés: 3 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pár évig Angliában 'robotoltam' egy angol családnál. Az anyuka sokszor készített tonhalkrémet majonézzel és kukoricával, amit nagyon szerettünk bagellel vagy pirítóssal. Reggel korgó gyomorral eszembe jutott ez a finomság, és megpróbáltam ebben a verzióban is.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Kis citromot lehet csepegtetni a tetejére...nem rontja el :).

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bagetteket félbevágjuk, kenyérpirítóban vagy sütőben enyhén megpirítjuk.
  2. Az újhagymát felkarikázzuk, és a tonhallal, a sajtkrémmel, a fűszerekkel összekeverjük.
  3. A tonhalkrémet a pirított bagettre halmozzuk, és megszórjuk reszelt sajttal.

  • sütési hőfok: 160°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 349
elküldve: 0
receptkönyvben: 148
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Arcane

Mióta szakács: 2011.07.14.
3 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

sajtkrémes tonhalkrém, tonhalas kenyérszeletek sajttal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

302
bagett 4 szelet
tonhalkonzerv 80 g
krémsajt 80 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromlé 2 tk
újhagyma 2 db
sajt 2 dkg