Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos grillezett virsli

Sajtos grillezett virsli
Sajtos grillezett virsli
6 perc / előkészület: 3 perc sütés: 3 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mustár helyett azzal kínáljuk, amit szeret a család.

hozzávalók / 2 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A virslit hosszában félig bevágjuk, a csíkokra vágott sajtot a vágásba helyezzük.
  2. Sütőlapra tesszük, sütőben grillezzük.
  3. Ha a sütő nem grilles, melegszendvics sütőben is süthetjük.
  • sütési hőfok: 250°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 9 620
elküldve: 0
receptkönyvben: 164
elkészítve: 6/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsanagyi

Mióta szakács: 2011.10.24.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
kategória: tapas
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

sajtos sült virsli, grillezett sajtos virsli mustárral

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

zsofi03
zsofi03 Wed, 2012-01-18 20:36

Gyakran készítem én is pl. gyors vacsorának v. főzelék mellé. Én a virslit hosszában és keresztben is bevágom, nekem úgy jobban tetszik, és a kis résekbe rakosgatok sajtot, hagymát, bacont.

Kitty_83
KittyManó / Kitty_83 Fri, 2011-11-25 14:05

Kedves Zsuzsanagyi!
Ez egy remek reggelinek való, anyukám is sokszor készítette. Én is szoktam a férjemnek, azzal a különbséggel, hogy minden virslit betekerek 1-1 szelet baconszalonnába. Így "fázós virsli" lesz belőle és így is nagyon finom! Én a majonézt jobban preferálom hozzá, de párom is mustárral szereti.
Üdv: Alma

Zsuzsanagyi
Zsuzsanagyi / Zsuzsanagyi Sun, 2011-11-27 23:30

Üdvözöllek!
Jó kis találó nevet adtatok neki fázós virsli!,Én pedig az Univer majonézestormájával szeretmem.

Bató Edit
Bató Edit Mon, 2011-11-07 11:57

Milyen egyszerű! Ilyet fogok sütni a borsófőzelék mellé. Köszi Zsuzsanagyi!
Üdv.Edit

650
virsli 35 dkg
sajt 10 dkg
mustár 1 ek