Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtkrémes hegyoldal

Sajtkrémes hegyoldal
Sajtkrémes hegyoldal
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eredetileg képviselőfánkot szerettem volna sajtkrémmel, ez ugyan nem sikerült, de nem is baj, hisz így is omlós lett a tészta és másképp tudtam dekorálni.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Sajtkrém helyett megfelelő az ízesített vajkrém vagy mindenféle házi vajas massza.
Reszelt sajttal igazán pazar fogás.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztethez hozzáadjuk a sütőport, majd a margarinnal, a tojással és a vízzel egyneművé dolgozzuk.
  2. A tepsit enyhén kivajazzuk.
  3. Majd belecsöppentjük a tésztát a tepsibe (hogy kis tésztakorongokat kapjunk), annyi terjedési helyet hagyva nekik, hogy ne ragadjanak össze sütés közben.
  4. Miután megsült, hűlni hagyjuk.
  5. Ezután sajtkrémmel rétegezzük.
  6. Petrezselyemmel és reszelt sajttal díszítjük 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 274
elküldve: 0
receptkönyvben: 49
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Knoblauh Diána

Mióta szakács: 2009.10.27.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sajtkrémes korongok, sajtkrémes omlós torony, sajtkrémes omlós korongok

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

612
finomliszt 30 dkg
tojás 4 db
margarin 8 dkg
víz 2.5 dl
sütőpor 1 csomag
1 csipet
krémsajt 200 g