r
Nosalty Logó

Raffaellós bonbonok Iluskától

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Iluska
Raffaellós bonbonok Iluskától
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 54% Zsír
Összesen 757 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 54% Zsír
Összesen 3029 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 54% Zsír
Összesen 395 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 54% Zsír
  • 7% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    65 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    394.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    115 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.4 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    8.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    257 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    252 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 757 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 54% Zsír
  • 7% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    29.7 g

Zsír

  • Összesen
    259.8 g
  • Telített zsírsav
    191 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    327 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1579.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    459 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    255 mg
  • Foszfor
    559 mg
  • Nátrium
    246 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    161.5 g
  • Cukor
    99 mg
  • Élelmi rost
    34 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1027 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1007 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    250 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 3029 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 54% Zsír
  • 7% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    33.9 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    206.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.1 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    4.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    131 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 395 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tejet odatesszük főni a cukorral és a vajjal. Mikor elolvadt a vaj, belekeverjük a búzadarát, folytonos keverés közben dagasztjuk a daraszemeket. Hozzáöntjük a vaníliás cukrot is.
  2. Végül a kókuszreszeléket tesszük bele, alapos keveréssel. 5 percre lefedjük.
  3. Diónyi gömböket formálunk, és tálcára rakjuk.
  4. A tortabevonót gőz fölött felolvasztjuk, ha sűrű lenne, egy kávéskanál olajat tehetünk hozzá. Nejlonba szedjük, kis lyukat vágunk az egyik sarkán, és a csokoládéval meglocsoljuk a bonbonokat.
  5. Minyonpapírra tesszük, és lehűtve kínáljuk. Jó étvágyat!
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3707
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 16.

Ajánló

Bármilyen ünnepi alkalomra megfelel.

Receptkategóriák

Apró kis csemege ez a desszert, de annál finomabb!! Egyszerű, és kevés hozzávalóból megvan.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.