Paradicsomos burgonya csirkehússal babáknak
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
540g paradicsom97 kcal
-
100g burgonya58 kcal
-
30g csirkemellfilé36 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
191
kcal
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
540g paradicsom97 kcal
-
100g burgonya58 kcal
-
30g csirkemellfilé36 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
191
kcal
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
80.6g paradicsom15 kcal
-
14.9g burgonya9 kcal
-
4.5g csirkemellfilé5 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
29
kcal
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 92% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13 g
Zsír
-
Összesen 1.9 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 22 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 442.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 65 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 85 mg
-
Foszfor 236 mg
-
Nátrium 45 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 34.1 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 592 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 230 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 89 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 44 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 95 micro
-
Kolin: 70 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 545 micro
-
β-karotin 2425 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 13894 micro
-
Lut-zea 671 micro
Összesen
191
kcal
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 92% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13 g
Zsír
-
Összesen 1.9 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 22 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 442.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 65 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 85 mg
-
Foszfor 236 mg
-
Nátrium 45 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 34.1 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 592 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 230 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 89 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 44 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 95 micro
-
Kolin: 70 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 545 micro
-
β-karotin 2425 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 13894 micro
-
Lut-zea 671 micro
Összesen
191
kcal
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 92% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.9 g
Zsír
-
Összesen 0.3 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 3 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 66.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 35 mg
-
Nátrium 7 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.1 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 88.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 34 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 81 micro
-
β-karotin 362 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 2074 micro
-
Lut-zea 100 micro
Összesen
29
kcal
Hozzávalók
-
3 nagy db paradicsom
-
1 csipet só
Elkészítés
- A burgonyát meghámozzuk, és vízben megfőzzük.
- Egy másik edényben a felkockázott paradicsomot elkezdjük melegíteni, és a saját levében megfőzzük.
- Egy szitán átpaszírozzuk a paradicsomot, és hozzáadjuk a csirkehúspépet, majd pár percig visszatesszük a tűzre, hogy a hús átmelegedjen.
- A főtt krumplit hozzáadjuk,és villával vagy botmixerrel pépesítjük, ízlés szerint egy pici sót adhatunk hozzá.
- Receptkönyvben: 145
- Tegnapi nézettség: 8
- 7 napos nézettség: 71
- Össznézettség: 72485
- Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 12.
Ajánló
Bármilyen husit adhatunk hozzá. Külön főzhetünk egy kisebb krumplit, melyet apró darabokra vágunk, és így a nagyobb babák is "rágódhatnak" rajta. :-)
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- babakonyha:
-
- Speciális étrendek:
NS
17514 recept
A leges-leges-legkedvencebb étele a kisfiamnak! :-)