Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsánkrém 6.

Padlizsánkrém 6.
Padlizsánkrém 6.
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerűen imádni való.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Meghámozzuk a padlizsánt és felkockázzuk.
  2. Serpenyőben, kevés olajon pépes puhára sütjük.
  3. Kivéve a tálból, összeturmixoljuk és fűszerezzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 31 967
elküldve: 7
receptkönyvben: 237
elkészítve: 10/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Eri

Mióta szakács: 2009.08.04.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel
mikor: uzsonna, vacsora

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

disymagdi
disymagdi Sat, 2013-08-31 12:04

Ez az amit kerestem. Egyszerű, gyors és nagyon finom..... köszönöm a feltöltést.

margica
margica Sat, 2012-09-01 20:25

Heló mindenki!
Ma megint elkészítettem, a hagymát üvegesre pároltam és a padlizsánt ebbe sütöttem, a fokhagymát nyersen turmixoltam bele és kapott még majonézt is plusz fűszereket.

margica
margica Wed, 2012-07-18 18:45

na ez 1 könnyű elkészítési mód és mindenki saját ízlése szerint fűszerezheti.
köszönöm, hogy a lustákra is gondoltál.
kipróbálva, elkészítve, elfogyasztva, finom volt.
az enyémbe pici hagyma is került sütéskor.

123
padlizsán 1 db
fokhagyma 2 gerezd
majoranna 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek