r
Nosalty Logó

Nutellás barackos habosság Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

Sylvia Gasztro Angyal
Nutellás barackos habosság Sylvia Gasztro Angyal konyhájából
adag
Idő
p
Költség
költséges
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1187
Kalória
13.3g
Fehérje
114.7g
Szénhidrát
70.4g
Zsír
142.4g
Víz
88.8g
Koleszterin
6.4g
Élelmi rost
86.2g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 1187 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 5940 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 312 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    70.4 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    503.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    148 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    185 mg
  • Nátrium
    99 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    114.7 g
  • Cukor
    86 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    142.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    252 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    219 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    349 micro
  • β-crypt
    77 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 1187 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    66.5 g

Zsír

  • Összesen
    351.9 g
  • Telített zsírsav
    199 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    444 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2516.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    738 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    310 mg
  • Foszfor
    926 mg
  • Nátrium
    494 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    573.3 g
  • Cukor
    431 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

Víz

  • Összesen
    712.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1260 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    29 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    121 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1096 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1743 micro
  • β-crypt
    383 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    189 micro
Összesen 5940 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    132.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    30.2 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    37.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    92 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 312 kcal

Elkészítés

  1. A barackbefőtt levét, a rumot és a lekvárt alaposan kikeverjük. Ez lesz a mártogatós. Ebbe a lébe mártogatjuk bele a babapiskótákat, amelyekkel egy tálat kibélelünk.
  2. A mascarponéhoz keverjük a nutellát, és megkenjük vele a piskótákat.
  3. A barackokat apró kockára vágjuk, és ezzel megszórjuk a nutellás krémet.
  4. Ezután a tejszínt felverjük a vaníliás cukorral, és a tejszínhabbal zárjuk a rétegezést. Addig rétegezünk, míg minden alapanyag el nem fogy. Tehát: áztatott piskóta, nutellás krém, barack, tejszín. A teteje hab legyen, amit gusztán apró kockákra vágott barackkal szórunk meg.
  5. Egy éjszaka hűtőben pihentetjük, hogy a babapiskóta kellően megpuhuljon.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p

Egy nagyon egyszerű, viszont annál finomabb nutellás, sütés nélküli finomság! 

Nosalty stories

További receptek

Epres habroló

A leveles rolókat nemcsak karakteres sajtkrémmel, hanem ízes-friss eperhabbal is megtölthetjük. Méltatlanul alulreprezentáltak az édes rolók a sütemények világában, állítsuk őket ...

Lakos Benedek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Rosanics Petra

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...