Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyés-tejszínes babapiskóta meggyel

Gesztenyés-tejszínes babapiskóta meggyel
Gesztenyés-tejszínes babapiskóta meggyel
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kitépett újságlapon találtam itthon... :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A meggyet lecsöpögtetjük, a levébe rumaromát keverünk.
  2. A habtejszínt tetszés szerinti mennyiségű porcukorral habbá verjük, a gesztenyepürét belemorzsoljuk, reszeljük; kanállal összekeverjük.
  3. A babapiskótát a meggy levébe mártjuk egyesével, és egy tál aljába tesszük egymás mellé, a gesztenyés tejszínhab felét rásimítjuk és rászórjuk a meggybefőtt felét. Majd újabb réteg babapiskóta, krém és meggy.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 026
elküldve: 9
receptkönyvben: 168
elkészítve: 7/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Becsei Ágnes

Mióta szakács: 2010.02.23.
100 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

Gesztenyés csoda, gesztenyés-tejszínes-meggyes babapiskóta, gesztenyepürés-meggyes babapiskóta rétegezve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

545
babapiskóta 30 dkg
habtejszín 400 ml
gesztenyemassza 25 dkg
meggybefőtt 680 g
rumaroma 20 ml
porcukor 1 ek