Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancsos gesztenyekrém

Narancsos gesztenyekrém
Narancsos gesztenyekrém
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valami gyors édességre vágytam, mégis gyümölcsösre és nem túl édesre!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Mivel nálunk a kislányom is evett belőle, így én rumaromával készítetettem, valamint akinek nem elég édes a gesztenyekrém, az ízesítse egy kis cukorral!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gesztenyemasszát törjük össze villával, ízesítsük 1 narancs reszelt héjával és levével, valamint 1 dl rummal, és keverjünk hozzá 1 dl tejszínt. Ha nem elég krémes, tehetünk hozzá többet is!
  2. A maradék tejszínhabot verjük kemény habbá, és felét keverjük hozzá a gesztenyekrémhez!
  3. A poharakat alul és oldalt béleljük ki meghámozott és vékonyan felszeletet naranccsal!
  4. Majd alulra tegyünk pár kanál gesztenyekrémet, amennyit szeretnék, és töltsük tele a poharat tejszínhabbal!
  5. Szúrjunk bele pár darab babapiskótát, és kedvünk szerint díszítsük!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 296
elküldve: 4
receptkönyvben: 74
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

motoros anyacsajszi

Mióta szakács: 2011.05.02.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gesztenyés-narancsos kehely, babapiskótás pohárkrém gesztenyével

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

718
gesztenyemassza 50 dkg
rum 1 dl
habtejszín 5 dl
narancs 2 db
babapiskóta 4 db