Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mozzarellás csirkemell szanten konyhájából

Mozzarellás csirkemell szanten konyhájából
Mozzarellás csirkemell szanten konyhájából
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors, finom, eredeti olasz recept, a tejben áztatás és a mozzarella nagyon puha, omlós csirkét eredményez...

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vékony csirkemell szeleteket legalább egy óráig áztassuk tejben, majd fűszerezzük be a panírozás előtt.
  2. A húsdarabokat forgassuk bele a lisztbe alaposan minden oldalról, és jó forró olajban süssük aranybarnára.
  3. Közben vágjuk vékony karikákra a mozzarella sajtot, és fektessük a húsra, de csak annyira, hogy éppen ráolvadjon.
  4. Kész is van. :-)
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 627
elküldve: 1
receptkönyvben: 79
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

szanten

Mióta szakács: 2013.01.11.
54 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mozzarella sajtos csirkemell, sajtos csirkemell

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

634
csirkemell filé 300 g
tej 2 dl
finomliszt 10 dkg
mozzarella 150 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint