r
Nosalty Logó

Mézes-nutellás muffin

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Fonott Kalács
Mézes-nutellás muffin
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 645 kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 3866 kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 351 kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    34.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    379.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.3 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    30 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    312 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    295 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    205 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    130 micro
Összesen 645 kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.2 g

Zsír

  • Összesen
    208.9 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    98 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    54 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2274.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    133 mg
  • Kálcium
    581 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    147 mg
  • Foszfor
    905 mg
  • Nátrium
    488 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    446.1 g
  • Cukor
    247 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    179.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1871 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    188 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    163 micro
  • Kolin:
    483 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1768 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1227 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    778 micro
Összesen 3866 kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    19 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    206.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.5 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    170 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    160 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    111 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 351 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felolvasztjuk a margarint.
  2. Egy tálban elektromos keverővel habosra keverjükatojásokat, majd hozzáadvaamargarint ésa cukrot.
  3. Hozzáadjuk a tejet, a lisztet, a sütőport, a mogyorókrémet, a mézet.
  4. Ha már az elektromos keverő nem kever, beleszórhatjuk a masszába az egyéb hozzávalókat.
  5. Előmelegítjük a sütőt.
  6. Tegyünk papírkosárkákat a muffinsütő-formába, és töltsük meg kb. 3/4-ig a masszával (12 db jön ki belőle).
  7. Addig süssük, míg aranybarnára nem sülnek.
  8. Vegyük ki őket a sütőből, majd a formából is, és tegyük ki őket hűlni egy konyharuhára.
  9. Ha kellőképpen kihűltek, fogyaszthatóak.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 77
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 26099
  • Feltöltés dátuma: 2011. május 31.

Ajánló

Ha megvárod, míg kihűl, nem fog odaragadni a papírhoz!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mézes-nutellás muffin
Fonott Kalács 77 recept

Reggelit vettem a boltban, és megpillantottam egy papíron azt, hogy muffin. Azonnal utánakaptam, elolvastam, és nagyon tetszett, bár az a recept kicsit más, én átalakítottam. Így sokkal szimpatikusabb, és az első próba már tökéletesen sikerült, úgyhogy büszke vagyok magamra! :D

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek