r
Nosalty Logó

Medvehagymás-sajtos csirketekercs

Mi van itthon
Medvehagymás-sajtos csirketekercs
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

1049
Kalória
74.2g
Fehérje
7.1g
Szénhidrát
79.1g
Zsír
187.6g
Víz
250.4g
Koleszterin
324.2mg
Élelmi rost
796.4mg
Cukor
  • 21% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 1049 kcal
  • 21% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 2097 kcal
  • 21% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 274 kcal
  • 21% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74.2 g

Zsír

  • Összesen
    79.1 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    250 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2877.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    617 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    790 mg
  • Nátrium
    1329 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    7.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    187.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    268 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    160 mg
  • Retinol - A vitamin:
    265 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 1049 kcal
  • 21% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    148.4 g

Zsír

  • Összesen
    158.1 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    501 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5755.1 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    128 mg
  • Kálcium
    1234 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    141 mg
  • Foszfor
    1579 mg
  • Nátrium
    2659 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    14.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    375.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    537 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    320 mg
  • Retinol - A vitamin:
    530 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 2097 kcal
  • 21% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.5 g

Zsír

  • Összesen
    20.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    755.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    207 mg
  • Nátrium
    349 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    1.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    49.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 274 kcal

Elkészítés

  1. A csirkemellfiléket lapjában elvágjuk úgy, hogy egy szép nagy szelet legyen belőle. Sózzuk, borsozzuk. A kétféle reszelt sajtot összekeverjük. A hússzeletre fektetünk 2 szelet mozzarellát, ráhalmozunk egy adag reszelt sajtot és egy jó adag apróra vágott medvehagymát, majd szorosan feltekerjük.
  2. Baconbe göngyöljük, ami megvédi a kiszáradástól, és alufóliába csomagoljuk, mint egy szaloncukrot. Ugyanígy járunk el a maradék 3 csirkemellfilével.
  3. A csomagocskákat tepsibe tesszük, és előmelegített 180 fokos sütőben 20-25 percig sütjük. Majd az alufóliából kivesszük, és a sütőben szép aranybarnára sütjük a tekercseket.
  4. Fűszeres steakburgonyával vagy salátával kínáljuk. Jó étvágyat hozzá!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Sütés ideje: 25 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

A medvehagyma margójára. Elkezdődött a rövidke kis szezonja, aki szereti, az ebben az időben medvehagymát eszik medvehagymával. A mai ebédünk fő eleme a medvehagyma volt. Körülnéztem a neten és több receptből ihletet merítve készítettem el az alábbi étel. Szerintem megtartjuk! :)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...