Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás csicserikrém

Medvehagymás csicserikrém
Medvehagymás csicserikrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik kolléganőm medvehagymás napraforgómag-kencét hozott az egyik nap a munkába, amit finn crisp-szel eszegettünk, majd másnap meglepett egy csokor medvehagymával, hogy én is elkészíthessem a krémet. Mivel nekem nem volt itthon hántolt napraforgómagom, csicseriborsóm viszont igen, ezért úgy döntöttem, hogy ezzel készítem el a krémet. Szerintem így is jó lett, és még krémesebb is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A medvehagyma-leveleket alaposan megmossuk, leszárítjuk, majd összetépkedjük, vagy összevágjuk.
  2. A csicseriborsót leöblítjük, és a többi hozzávalóval együtt egy késes aprítóban krémesre aprítjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 130
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

riina

Mióta szakács: 2012.03.31.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, buli receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
szezon: tavasz
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

csicserikrém medvehagymával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

293
csicseriborsó konzerv 40 dkg
majonéz 1 ek
medvehagyma 1 csokor
tahini 2 teáskanál
olívaolaj 4 ek
citromlé 1 citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint