Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bundás alma Kókuszos Lány konyhájából

Bundás alma Kókuszos Lány konyhájából
Bundás alma Kókuszos Lány konyhájából
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs story, imádom!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almát felkarikázzuk, de ne legyen vastag.
  2. Elkészítjük a palacsintatésztát a tejből, tojásból, vaníliás cukorból. Annyi lisztet adunk hozzá, hogy jó sűrű legyen a tésztája. Ez lesz a bundája az almaszeleteknek.
  3. A almákat belemártjuk a masszába, jól fogja be mindenhol, és utána forró olajban kisütjük.
  4. Fahéjas porcukorral megszórjuk, ha kész.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 505
elküldve: 6
receptkönyvben: 135
elkészítve: 1/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Kókuszos_Lány

Mióta szakács: 2012.01.01.
82 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

olajban sütött bundás alma, édes bundás alma, alma bundában

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1101
alma 2 nagy db
tej 2 dl
tojás 1 db
finomliszt 3 púpozott ek
porcukor 1 ek
fahéj 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 dl
vaníliás cukor 1 csomag