r
Nosalty Logó

Majonézes hagymás lazac

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Marcsus
Majonézes hagymás lazac
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 405 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1619 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 135 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.9 g

Zsír

  • Összesen
    22.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    947.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    541 mg
  • Nátrium
    252 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    216.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    870 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    194 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 405 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    167.5 g

Zsír

  • Összesen
    91.2 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    368 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3788.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    252 mg
  • Kálcium
    115 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    243 mg
  • Foszfor
    2163 mg
  • Nátrium
    1006 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    867.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    280 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    33 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    3480 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    64 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    774 mg
  • Retinol - A vitamin:
    280 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 1619 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14 g

Zsír

  • Összesen
    7.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    315.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    180 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    290 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 135 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hal szeleteket bekenjük a citrom levével, megsózzuk, megborsozzuk.
  2. A karikára vágott hagymát az olajon megsütjük, kb. 10 perc.
  3. A halszeleteket beletesszük egy kissé megolajozott formába vagy tepsibe. Mindegyik halfilét megkenjük majonézzel, elosszuk a tetejükön a hagymát. 190 fokon 15 percig alufólia alatt sütjük, levesszük a fóliát, és 15 perc alatt megpirítjuk. Salátával tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 7024
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 17.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Majonézes hagymás lazac
Marcsus 69 recept

Mindig tartok a mélyhűtőben valamilyen halat, ha hirtelen jön valami vendég, vagy egyszerűen nincs kedvem nagy főzésbe kezdeni, a hal a leggyorsabb és a legegyszerűbb. Különösen ez. :)

Hozzászólások

Noctifera

Nagyon jó recept, köszönöm! :-) (Én jénaiban sütöttem egy kis vajjal a lazac alatt.)

Marcsus

Szia! Örülök hogy ízlett :) itt oroszországban készítik így a halat néha.

b_marcsi

Hálás köszönet ezért a receptért!! Már jó sokszor elkészítettem és nem bírjuk megunni :) Szeretem a lazacot, de ez az elkészítési mód szerintem az abszolút gy?ztes ;) marcsi

Marcsus

Kedves Marcsi! Nagyon örülök hogy ízlett ez az egyszer? recept! Külön köszönöm hogy megírtad a véleményed

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek