Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krumplipogácsa vtimi konyhájából

Krumplipogácsa vtimi konyhájából
Krumplipogácsa vtimi konyhájából
70 perc / előkészület: 30 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mamától kaptam a receptet, imádtam, ahogy ő csinálta! Sokszor elkészítettem, de még mindig az övé a legjobb :)

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Bármilyen leves után nagyon finom, olyan "rájárós" kaja :) Valaki porcukorral szórja meg, és édesen szereti, mi csak így, natúrban.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit sós vízben megfőzzük. Jól összetörjük, és hagyjuk kihűlni.
  2. Belegyúrunk 1 egész tojást, pici sót, 2 evőkanál olajat, és annyi lisztet, amennyit felvesz. Akkor jó, ha már nem ragad!
  3. Lisztezett deszkán kinyújtjuk, pogiszaggatóval kiszaggatjuk, olajozott tálcákra rakjuk.
  4. Közepesen forró olajban mindkét oldalát megsütjük.
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 204
elküldve: 1
receptkönyvben: 75
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

vtimi

Mióta szakács: 2013.01.27.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pogácsa
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

olajban sült pogácsa, olajban sült krumplis pogácsa, olajban sült burgonyás pogácsa, krumplis "fasírt", burgonyás tallérok

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1061
burgonya 1 kg
1 kávéskanál
tojás 1 db
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 50 dkg
napraforgó olaj 5 dl