Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Köttfärslimpa - húskenyér

Köttfärslimpa - húskenyér
Köttfärslimpa - húskenyér
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy svéd specialitás. :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tegyük a hozzávalókat egy tálba és keverjük össze, majd dolgozzunk ki belőle egy elég kemény valamit.
  2. Melegítsük elő a sütőt 175 fokra, majd tegyük be a hús 'kenyeret' kb. egy órára.

  • sütési hőfok: 175°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 705
elküldve: 0
receptkönyvben: 118
elkészítve: 5/8
Facebookon megjelent: -

szakács

JéHeléna

Mióta szakács: 2010.11.03.
23 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
konyha: skandináv
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

húskenyér, egybesült húsfasírt

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

murmulya
murmulya Fri, 2011-12-02 22:41

zsemlemorzsa (amennyi kell egy kemény húskenyérhez): az mennyi is? még nem csináltam...

zsófikacsa
zsófikacsa Wed, 2011-09-07 21:47

Egy helyesírást érintö javítás: svédül a kaja nevét kettö "t"-vel írják, azaz "köttfärslimpa.

JéHeléna
JéHeléna / JéHeléna Tue, 2011-07-05 11:04

 Szia Batida
Kint főleg krumplipürével,főtt krumplival, esetleg rizzsel szokták fogyasztani, és általában adnak még hozzá egy kis "zöldet" pl. saláta formájában :)
Üdv: JéHeléna

Batida
Batida / Batida Tue, 2011-07-05 10:12

Kedves Heléna, ettem már ilyet, nagyon ízlett, nem is hittem volna, hogy ilyen egyszerű a recept. Te mit javasolnál mellé köretnek? Kint mivel fogyasztják? Köszi, Bogi

225
darált sertéshús 600 g
vöröshagyma 2 közepes fej
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
tojás 1 db
zsemlemorzsa 3 ek