Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ketchupos-lilahagymás csirkecombok

Ketchupos-lilahagymás csirkecombok
Ketchupos-lilahagymás csirkecombok
130 perc / előkészület: 10 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újságban találtam a receptet, én nem sóztam, szerintem elég sós a marhaleves kockától, de meg lehet sózni.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A marhaleves kockát a vízzel felforraljuk, majd amikor kissé meghűlt, belekeverjük a ketchupot.
  2. A lilahagymát félbevágjuk, majd vékony lapokra vágjuk és olajjal kikent tepsibe szórjuk.
  3. A csirkecombokat a hagymára rakjuk és leöntjük a ketchupos levessel, alufóliával lefedjük és 1 órát sütjük. Majd levesszük a fóliát, megfordítjuk a combokat, hogy a bőre legyen alól és fólia nékül 30 percet sütjük, majd újra megfordítjuk, hogy a bőrös felülete legyen felül, és még 30 percet sütjük.
  4. A husokat kiszedjük, a hagymát a lével, ami keletkezett megmaradt sütés közben egy kis lábasba öntjük, és addig főzzük, míg megsűrűsödik (amilyen sűrű mártást szeretnénk).
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 641
elküldve: 0
receptkönyvben: 75
elkészítve: 10/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: szerb
adag: 3 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ketchupos csirkecomb, lilahagymás csirkecomb, csirkecombok

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

388
csirkecomb 3 db
lila hagyma 3 nagy fej
ketchup 100 g
leveskocka 1 db
víz 2 dl