Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Isler Linda konyhájából

Isler Linda konyhájából
Isler Linda konyhájából
85 perc / előkészület: 60 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindig is imádtam az islert, de eddig csak cukrászdában vettem, itthon még nem mertem megsütni. Aztán egyszer mégis rávettem magam, mert a sütigyár honlapján rátaláltam erre a receptre, elolvastam, és rájöttem, hogy nem is nehéz elkészíteni. :)

hozzávalók / 4 adag

Az islerhez

A tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat összegyúrjuk, és fél órára a hűtőbe tesszük.
  2. Ha letelt a fél óra kinyújtjuk, és korongokat formázunk belőlük. Kb. 12 percig sütjük 180 fokon. Akkor jó, ha az alja barnára pirult.
  3. Ha megsült, hagyjuk kihűlni, majd kettesével megkenjük őket eperdzsemmel, és összeragasztjuk őket. 2-3 órát hagyjuk őket így pihenni.
  4. Ha letelt a "pihenőidő" a csokit felolvasztjuk az olajjal, és belemártogatjuk az islerek tetejét. Tálcára tesszük, s hagyjuk megdermedni a csokit a tetején. Csak 1-2 nap elteltével lesz igazán puha, de én sose bírom kivárni ezt az időt. :)
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 322
elküldve: 1
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Linda

Mióta szakács: 2013.07.24.
24 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kategória: aprósütemény
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi édességek, szilveszter
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
diéta: tojásmentes
fogás: desszert

egyéb elnevezések

eperdzsemes isler, lekváros linzer csokival bevonva, eperlekváros linzerkarika

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

2192
finomliszt 700 g
margarin 500 g
cukor 250 g
eperdzsem 30 dkg
étcsokoládé 100 g
napraforgó olaj 2 ek
színes cukorka 2 ek