r
Nosalty Logó

Indiáner fánk Domcs konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Domcs4
Indiáner fánk Domcs konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 9% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Tészta

Betöltés

Tetejére

Összesen 741 kcal
  • 9% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Tészta

Betöltés

Tetejére

Összesen 2225 kcal
  • 9% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Tészta

Betöltés

Tetejére

Összesen 279 kcal
  • 9% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    305 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    682.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    299 mg
  • Nátrium
    168 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.6 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    130 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    66 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    240 mg
  • Retinol - A vitamin:
    129 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    427 micro
Összesen 741 kcal
  • 9% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54 g

Zsír

  • Összesen
    116.9 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    916 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2047.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    113 mg
  • Kálcium
    236 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    270 mg
  • Foszfor
    896 mg
  • Nátrium
    503 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    235.8 g
  • Cukor
    131 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    221.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    390 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    140 micro
  • Kolin:
    721 mg
  • Retinol - A vitamin:
    387 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1282 micro
Összesen 2225 kcal
  • 9% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    115 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    256.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.5 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    160 micro
Összesen 279 kcal

Hozzávalók

Tészta

Betöltés

Tetejére

Elkészítés

Tészta

  1. Szétválasztjuk a tojást, a sárgáját a vízzel elkeverjük, és a liszt 1/4-ed részével sima péppé keverjük.
  2. A fehérjét a cukorral nem túl kemény habbá verjük.
  3. A sárgás péphez adagoljuk a fehérje habját.
  4. A maradék lisztet beleforgatjuk óvatosan.
  5. A tésztát mindig sima idomcsöves nyomózsákból adagoljuk, papírral fedett lemezre. Félgömb, ovális, piskóta, szív, csepp alakokat.
  6. Előmelegített sütőben 170 fokon sütjük. A tészta nem barnulhat meg!
  7. Kihűtjük (összetölthetünk 2 db-ot lekvárral, ezt is kihűtjük, és szétvágjuk), csokiba mártjuk, kidermesztjük, betöltjük.

Betöltés

  1. A tejszínhabot kemény habbá verjük, és nagy, csillagcsöves nyomózsákból (látványosabb, bár tetszés szerint) formázzuk, betöltjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 77
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 10303
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 18.

Receptkategóriák

Indiáner fánk Domcs konyhájából
Domcs4 7 recept

Finom, gyors süti!

Hozzávalók

Tészta

Betöltés

Tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek