Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Házi málnafagyi

Házi málnafagyi
Házi málnafagyi
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy pihenős vasárnap délután született az alábbi nasi. Egészséges, és még finom is, bár a kiolvadására bizony várni kell. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tegyük turmixba az összes hozzávalót, és turmixoljuk össze.
  2. Majd fagyasszuk le (szilikon, téglalap formában).
  3. Fogyasztás előtt fél órával vegyük ki a hűtőből, mert több idő kell neki, hogy kiolvadjon. Tanács: fagyasszuk le kisebb (műanyag – kis méretű ételtároló) formákban, így mindig csak annyit veszünk ki, amennyire szükség van, és nem kell kiolvasztani az egész adagot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 776
elküldve: 0
receptkönyvben: 45
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

cookingwithfantasy

Mióta szakács: 2015.09.12.
68 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
kategória: fagyi
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

főkategória: fagyi
alkategória: gyümölcsfagyi
hasonló kategóriák: házi fagyi, parfé, karamellfagyi, sorbet, fagyikehely, vaníliafagyi, fagyitorta

egyéb elnevezések

málnás fagyi, málnafagylalt

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

154
görög joghurt 400 ml
agávé szirup 3 evőkanál
vanília kivonat 1 ek
málna 125 g