r
Nosalty Logó

Hamis baklava

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Angie-30
Hamis baklava
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Baklava

Szirup

Összesen 908 kcal
  • 6% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Baklava

Szirup

Összesen 3626 kcal
  • 6% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Baklava

Szirup

Összesen 362 kcal
  • 6% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    40.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    394.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    216 mg
  • Nátrium
    4 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    130.7 g
  • Cukor
    101 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 908 kcal
  • 6% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.6 g

Zsír

  • Összesen
    163 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    118 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1576.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    255 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    397 mg
  • Foszfor
    865 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    522.7 g
  • Cukor
    406 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    210.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    245 micro
  • Kolin:
    98 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 3626 kcal
  • 6% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    157.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    2 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.3 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    21 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 362 kcal

Hozzávalók

Baklava

Szirup

Elkészítés

Baklava

  1. A dióhoz keverjük a cukrot.
  2. Egy réteslapot kissé megkenünk olajjal, majd rátesszük a másik réteslapot, megszórjuk a cukros dióval, és feltekerjük.
  3. Olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk, és 200 fokon kb 20 percet sütjük.
  4. Amikor megsült, felszeleteljük.

Szirup

  1. A cukorra öntjük a vizet, felforraljuk, és 5-10 percet főzzük (ne legyen túl híg, de ne sűrűsödjön meg).
  2. A meleg szirupot a baklavára öntjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3980
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 19.

Receptkategóriák

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Egy vasárnapi süti, a cukor mennyiségen lehet változtatni ízlés szerint. Hamis baklava, mivel kissé más az elkészítése, egyszerűbb, mégis ugyanolyan finom.

Hozzávalók

Baklava

Szirup

Címlapról ajánljuk

További cikkek