Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyors narancstorta

Gyors narancstorta
Gyors narancstorta
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ildikó unokám szülinapjára csináltam ezt a tortát. Sajnos a tortalap összeesett, amit sütöttem, mert elaludt a gáz, és nem vettem észre. Gyorsan kellett cselekednem, hogy ne okozzak csalódást neki. Ezért vettem kész tortalapot, amely már három lapból állt. Így hamar elkészült a remekmű:)

hozzávalók / 8 adag

A tésztához

A krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pudingot a vaníliás cukorral és a cukorral felfőzzük. Amíg hűl, a narancsot kockákra vágjuk. 
  2. A hulalát kemény habbá verjük a 2 kanálka porcukorral, és elfelezzük. Az egyik felét óvatossan összekeverjük a kihűlt krémmel, beletesszük a kockára vágott narancsot, és vérnarancs aromával is ízesítjük még ízlés szerint.
  3. A lapokat meglocsoljuk narancs levével, megtöltjük a lapokat.
  4. A hulala másik felét szintén ízesítjük vérnarancs aromával, kis reszelt narancs héjával. 
  5. Kívüről bevonjuk vele a tortát és díszítjük naranccsal tetszés szerint.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 310
elküldve: 3
receptkönyvben: 86
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Dézi

Mióta szakács: 2011.10.11.
30 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: desszert
adag: 8 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

narancstorta, hulalás narancstorta, tejszínes-narancsos torta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

NoSalty
Nosalty / NoSalty Wed, 2012-04-04 10:08

Kedves Szakácsunk!
Tiéd lett 2012.04.03. legnézettebb receptje!
Gratulálunk!
NoSalty.hu csapata

376
piskótalap 350 g
vaníliás pudingpor 1 csomag
vaníliás cukor 1 csomag
narancs 2 db
vérnarancs aroma 30 ml
növényi habtejszín 0.5 l
porcukor 2 ek
tej 4 dl
cukor 2 ek