Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Forralt bor Csöpp konyhájából

Forralt bor Csöpp konyhájából
Forralt bor Csöpp konyhájából
6 perc / előkészület: 1 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A téli, hideg estékre.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bort zománcozott lábosban, fedő alatt, erős gyöngyözésig, de nem forrásig felhevítjük.
  2. A cukor kivételével hozzáadjuk a többi hozzávalót, majd nagyjából negyed órán át fedő alatt állni hagyjuk.
  3. Hozzáadjuk a cukrot is, és frissen, forrón bögrékbe szűrjük.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 770
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Csöpp

Mióta szakács: 2013.02.13.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kategória: italok
alkalom: karácsonyi receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

forró alkoholos ital, forró ital, forralt bor

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

362
fehérbor 1.2 l
cukor 12 ek
bors 5 szem
szegfűszeg 5 db
fahéjrúd 1 db
citromhéj 0.5 citromból nyert