Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérboros sajtos tallér

Fehérboros sajtos tallér
Fehérboros sajtos tallér
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mi családunkban így készül a sajtos tallér. Anyu kívánságára készült el hétvégén.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A liszthez hozzáadjuk a puha vajat, hozzáöntjük a fehérbort, majd a két tojást.
  2. A lereszelt sajtot az előzőekhez adjuk, megsózzuk (vigyázzunk, mert a sajt is sós), hozzáadjuk a köményt és a sütőport.
  3. Golyókat formázunk belőle, majd négyesével megsütjük őket.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 260
elküldve: 4
receptkönyvben: 133
elkészítve: 4/7
Facebookon megjelent: -

szakács

esztersilver

Mióta szakács: 2011.02.27.
68 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: sós süti
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtos tallér, só tallér, fehérboros tallér sajttal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

861
finomliszt 60 dkg
margarin 25 dkg
fehérbor 2 dl
tojás 2 db
sajt 25 dkg
sütőpor 1 csomag
0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint