r
Nosalty Logó

Fehérboros sajtos tallér

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
esztersilver
Fehérboros sajtos tallér
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 861 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 5165 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 364 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.4 g

Zsír

  • Összesen
    47.9 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1439.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    446 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    496 mg
  • Nátrium
    408 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    498 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    476 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    266 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 861 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    134.1 g

Zsír

  • Összesen
    287.4 g
  • Telített zsírsav
    84 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    125 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    67 g
  • Koleszterin
    668 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8638.1 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    270 mg
  • Kálcium
    2678 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    236 mg
  • Foszfor
    2978 mg
  • Nátrium
    2447 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    469.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    474.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2990 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    132 micro
  • K vitamin:
    241 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    251 micro
  • Kolin:
    425 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2857 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1598 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    595 micro
Összesen 5165 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    20.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    607.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    188 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    209 mg
  • Nátrium
    172 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    210 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    201 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    112 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 364 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A liszthez hozzáadjuk a puha vajat, hozzáöntjük a fehérbort, majd a két tojást.
  2. A lereszelt sajtot az előzőekhez adjuk, megsózzuk (vigyázzunk, mert a sajt is sós), hozzáadjuk a köményt és a sütőport.
  3. Golyókat formázunk belőle, majd négyesével megsütjük őket.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 13969
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 19.

Receptkategóriák

Fehérboros sajtos tallér
esztersilver 68 recept

A mi családunkban így készül a sajtos tallér. Anyu kívánságára készült el hétvégén.

Hozzászólások

imma

ezt miben kell sütni?

esztersilver

Kedves imma, ehhez a sajtoshoz van külön süt?,de nem tudom mostanában hol árulnak ilyet. Eszti

kithara

Auchanban árulnak ostya süt?t

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ifjú magyar szakácstehetség aratott nagy sikert Párizsban

Óriási sikert aratott a magyar csapat a nívós nemzetközi gasztronómiai versenyen, a Párizsban megrendezett Chaine des Rotisseurs gasztronómiai világszervezet Ifjúsági Szakács Világbajnokságán. Szeptember 25-én a Novák Iván, Kovács Lázár (Lázár Chef) és Barka Áron vezette csapat lenyűgöző teljesítményt ért el a megmérettetésben.

Nosalty

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.