Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres-szamócás-eperlikőrös tiramisu

Epres-szamócás-eperlikőrös tiramisu
Epres-szamócás-eperlikőrös tiramisu
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hasonlót már tettem fel, de ezúttal mascarponéval is dúsítottam. A likőr saját készítésű.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A piskótákat lerakjuk két üvegtálba. meglocsoljuk az eperlikőrrel, teszünk rá kettő-kettő félbevágott epret, kanalazunk rá mascarponét, majd epres joghurtot.
  2. Teszünk mindegyik tál tetejére 2-2 epret.
  3. Betesszük a hűtőbe.
  4. Fogyasztás előtt nyomunk rá habtejszínt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 498
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gyümölcsös-tejszínes babapiskótás desszert, epermisu, tejszínes-epres tiramisu

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

636
eper 25 dkg
mascarpone 30 dkg
gyümölcsjoghurt 6 dl
babapiskóta 6 dkg
likőr 0.5 dl
habtejszín 1 dl