r
Nosalty Logó

Dupla csokis muffin Titti konyhájából

NS
Dupla csokis muffin Titti konyhájából
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

736
Kalória
10.1g
Fehérje
94.6g
Szénhidrát
38.6g
Zsír
34.2g
Víz
91g
Koleszterin
6.7g
Élelmi rost
53.6g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 736 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 2937 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 398 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    38.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    805.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    359 mg
  • Nátrium
    165 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    94.6 g
  • Cukor
    54 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    34.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    346 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    327 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    232 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    137 micro
Összesen 736 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    40.4 g

Zsír

  • Összesen
    154.3 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    40 g
  • Koleszterin
    364 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3223.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    629 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    376 mg
  • Foszfor
    1438 mg
  • Nátrium
    660 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    378.5 g
  • Cukor
    214 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

Víz

  • Összesen
    136.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1384 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    146 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    109 micro
  • Kolin:
    331 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1307 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    928 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    548 micro
Összesen 2937 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    21 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    437.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    195 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    51.4 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    18.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    188 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    178 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    126 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 398 kcal

Elkészítés

  1. A tojásokat a cukorral keverjük el alaposan, majd adjuk hozzá a lágy margarint (a hűtőből jóval előtte vegyük ki). Keverjük krémesre.
  2. Adjunk hozzá 3 evőkanál baracklekvárt, keverjük jól el.
  3. A lisztet, kakaót, sütőport, vaníliás cukrot keverjük össze, majd adjuk hozzá a krémes masszához. Ha nagyon kemény lenne, akkor még mehet bele lekvár.
  4. Végül a csokoládét vágjuk késsel apró darabokra, és keverjük el a tésztában.
  5. Kanál segítségével töltsük meg a muffin sütőformát. 160-180 fokon süssük 20-30 percig. Tűvel ellenőrizzük le, ha már nem ragad a tűhöz a tészta, akkor kész.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 25 p
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Mindenképpen azt szerettem volna, hogy intenzíven érezhető legyen a csokoládé. Ebben a muffinban maximálisan megtalálható, aki éppen dupla csokis élvezetet szeretne :-) A csokidarabok nagyon feldobják, és 2 nap után is isteni volt... (mondhatni nekem még jobban ízlett).

További receptek

Csodás csokis muffin

Családunk nagy kedvence ez a recept, amit éveken át egy egyre csokifoltosabb, egyre szamárfülesebb papírról olvastunk le. Maga a sütemény persze maradt ugyanolyan: lustán összedobálós ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek