Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diétás porhanyós csirkemell

Diétás porhanyós csirkemell
Diétás porhanyós csirkemell
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A japán tv-ben láttam ezt a sütési módot, egy híres étterem séfje mutatta be. Ha egyszer kipróbálták, többet nem fogják máshogy sütni, az biztos:-)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Mindenkinek, aki fogyózik, hiszen egy egyszerű, de nagyszerű recept. A hús olyan omlós lesz, mint egy 3 csillagos étteremben:-)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet sózzuk, borsozzuk mindkét felén, meghagyjuk a bőrös részét is.
  2. Anélkül, hogy bekapcsolnánk a tűzhelyet, a hideg serpenyőbe tegyünk egy kis olívaolajat, majd bőrrel lefelé rakjuk bele a csirkemelleket.
  3. Csak ezután kapcsoljuk be a tűzhelyet a legalacsonyabb hőmérsékletre. 2-3 perc elteltével tehetjük kicsit erősebbre.
  4. Ha a hús több, mint a feléig fehérré átsült (kb. 5 perc), a bőrös rész pedig barnára pirult, csak akkor fordítsuk meg.
  5. Ezt a felét is pirítsuk barnára kb. 3-5 percig, ha átsült teljesen, lehet tálalni. Különösen omlós és zamatos lesz.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 25 149
elküldve: 1
receptkönyvben: 102
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

sült csirkehús, omlós sült hús, natúr csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

206
csirkemell filé 30 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek