Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos amuse-bouche

Ananászos amuse-bouche
Ananászos amuse-bouche
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A neten böngészve találtam erre a receptre, pont ilyen előételt kerestem: a sajt és a dió nagyon jól harmonizál egymással, az ananász csak fokozza az összhangot. Mire a főételt tálaltam, már el is fogyott... legközelebb dupla mennyiségből készítem!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajt penészes széleit vékonyan levágjuk (így a belső lágyabb részére majd könnyen rátapad a dió).
  2. Az ananászt és a sajtot egyforma méretű és számú kis kockákra vágjuk.
  3. A sajtkockákat egyesével fogpiszkálóra szúrjuk, beleforgatjuk a dióba, majd fentről mindegyikre ráhúzunk egy-egy ananászkockát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 152
elküldve: 1
receptkönyvben: 134
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Mignon

Mióta szakács: 2009.04.27.
212 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
fogás: amuse-bouche
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

ananászos-diós-camembert-es falatok, ananászos-camembert-es falatkák

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

mignon
Mignon / mignon Tue, 2009-12-29 22:56

Szia laspi!
Jogos a kérdés: nyers ananászt!! A konzerv ananász cukrossága miatt nem illene ehhez az ízvilághoz!
Üdv:
mignon

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2009-12-29 21:55

Szia mignon!

Milyen ananászt használtál?Konzerv vagy nyers gyümölcs?

264
camembert sajt 12 dkg
dió 10 dkg
ananász 15 dkg