trendek

Ezek lesznek 2023 karácsonyfadekor-trendjei

Sokaknak a karácsonyra való hangolódás és készülődés sokkal nagyobb örömmel jár, mint maga az ünnep. A jó illatú adventi sütögetések, a gondos ajándékcsomagolás, a lakás dekorálása na és persze a fenyőválasztás is mind szuper programok. És ha már megvan a fenyő, akkor lehessen benne minél tovább gyönyörködni! Ehhez adunk nektek most egy kis segítséget, milyen trendek uralkodnak majd 2023 karácsonyán a fenyődíszítés terén.

Balogh Lilla

Balkonkert, darázs- és süngarázs – ezek lesznek 2023 kertészeti trendjei

Már minket is megcsapott a tavasz első fuvallata, ami azt is jelenti, hogy itt az ideje felvirágoztatni kiskertünket. Legyen az akár az erkély zöld oázisa, méretes kert vagy udvar a ház körül, de még az ablakpárkányon kialakított mini dzsungelre is ráfér egy kis felfrissülés. Mutatjuk az idei év régi-új trendjeit, amivel megszínesítheted a mindennapjaid.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismered ezt a csókát? Spéci olasz articsókabefőtt készült nálunk!

Az articsóka egy Észak-Afrikában őshonos, igazán különleges, ízletes és sokoldalú növény, bár nálunk sajnos nem túlzottan ismert. Európa nagy része szereti, de leginkább Olaszországban termesztik, virágzatát pedig változatosan használják a konyhában, sőt, akár a virágkötészetben is. Mi most megmutatjuk, hogy kell vele szakszerűen bánni, illetve hogyan érdemes fogyasztani!

Gerzsenyi Flóra

További cikkek

Ez a rákkeltő szer vonja be a legtöbb gyümölcsöt és...

Súlyos tényeket tár fel a kártevőirtó szerek használatát monitorozó civil hálózat legújabb jelentése, amelyből kiderült, hogy a mindennapi élelmiszerként fogyasztott friss zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmazhatnak rákkeltő szereket.

7 húsvéti étel csirkemellből, ha uncsi a sonka

Nem akármivel támadunk, ha fogytán vagy ünnepi receptötletekből: húsvétra (is) való ételeket hoztunk csirkemellből, melyek jól jöhetnek, amennyiben nem vagy túl nagy sonkarajongó. Mutatjuk, mikben gondolkozhatsz a tavasz legszebb ünnepén!