Ezek lesznek 2023 karácsonyfadekor-trendjei

Sokaknak a karácsonyra való hangolódás és készülődés sokkal nagyobb örömmel jár, mint maga az ünnep. A jó illatú adventi sütögetések, a gondos ajándékcsomagolás, a lakás dekorálása na és persze a fenyőválasztás is mind szuper programok. És ha már megvan a fenyő, akkor lehessen benne minél tovább gyönyörködni! Ehhez adunk nektek most egy kis segítséget, milyen trendek uralkodnak majd 2023 karácsonyán a fenyődíszítés terén.

Idén régi-új irányzatok ütik fel a fejüket a karácsonyfa díszítésével kapcsolatban. Egy kis változatosság pedig mindenkinek jót tesz, hogy pár év múlva a családi fotókat nézegetve ne ugyanazzal a karácsonyfás háttérrel pózoljunk. Máris mutatjuk, mik az idei év legjobban várt trendjei a karácsonyfadekorban!

Források: 1., 2.


Még több otthon és lakberendezés:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!