Kiderült, melyik halfajta a legnépszerűbb itthon
A hazai halfogyasztás 35-40 százaléka a karácsonyt megelőző időszakra esik. De vajon melyik a legnépszerűbb halfajta a magyarok körében? Most kiderül!
NosaltyA hazai halfogyasztás 35-40 százaléka a karácsonyt megelőző időszakra esik. De vajon melyik a legnépszerűbb halfajta a magyarok körében? Most kiderül!
NosaltyA pontypatkó a karácsonyi asztal egyik elengedhetetlen tartozéka, mely igazi éke lehet az ünnepi menünek. Nézzük, szerintünk, hogyan lesz a legfinomabb!
NosaltyNem telhet el karácsony az aranybarnára és ropogósra sütött halak nélkül. A roppanós panír és az omlós filé egy olyan kombináció, amire csak kevesen tudnak nemet mondani.
NosaltyAz ünnepek és a tél folyamán sokan készítenek ízletes hideg kocsonyát, melynek rendszerint sertéshús az alapja. Népszerű fogás, ugyanakkor sokakban merülhet fel a kérdés, miért csak disznóhúsból eszünk kocsonyát? Nos, szokások ide vagy oda, idén karácsonykor érdemes kicsit csavarni a recepten, és sertés helyett a karácsonyi halászlé fő alapanyagát belefőzni a hidegen fogyasztható, remegős ételbe!
Hering AndrásEgyre közelebb a karácsony, így mi is ünnepi témákkal foglalkozunk: elárultuk, hogyan lesz tökéletes a göngyölt húsod, elkészítettük a legimpozánsabb süteményt, a mákosguba-tortát, és kiderítettük, mi a szálkamentes ponty titka.
NosaltyA rácponty és a pontypatkó is egyszerű, könnyen elkészíthető fogások, de a ponty szálkáit nehéz kikerülni, ha nincs megfelelően előkészítve. Profi séf tanácsai következnek, hogy ez ne legyen többé akadály.
Nábelek ZsófiA magyarok éves halfogyasztása messze elmarad az európai átlagtól, de az ünnepek alatt sokunk asztalára kerül halászlé, rántott hal, rácponty - de hogy válasszuk ki hozzá a megfelelő alapanyagot?
Nábelek ZsófiEgy elengedhetetlen hozzávalótól lesz drágább idén a karácsonyi halászlé.
NosaltyBár az Agrárminisztérium szerint a járvány befolyással lehet az idei halárakra, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet illetve az egyik nagy halgazdaság szerint nem kell radikális áremelkedésre számítani.
NosaltyA konyhai feladatok nagy részének elengedhetetlen eszköze egy kisebb-nagyobb keverőtál. Többféle méret, forma, szín és anyag közül választhatunk, azonban jobb, ha tudjuk: a döntéseinknek következménye van.
Lakos BenedekMárcius másodikán a Sütni jó Alapítvány Miskolcon oszt majd ételt a rászorulóknak.
NosaltyVannak, akik sok éve így csinálják, mások viszont csakis a letisztult só-bors kombóra esküsznek: és te raksz a húslevesbe ilyen fűszert? Aranyló, sőt, egészségesebb lesz tőle!
NosaltyVannak, akik sok éve így csinálják, mások viszont csakis a letisztult só-bors kombóra esküsznek: és te raksz a húslevesbe ilyen fűszert? Aranyló, sőt, egészségesebb lesz tőle!
Ha szeretsz sütni, akkor biztosak vagyunk benne, hogy a Lidl legújabb terméke nagy kedvenced lesz.
Mi mással is lenne tökéletes a csirkepaprikás vagy a gombapörkölt, mint egy nagy adag gőzölgő, éppen kifőtt nokedlivel? Ha viszont tökéletes állagra vágyunk, ezt a hibát nem követhetjük el!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...