Fémes ízű lesz a szószod, ha ilyen típusú serpenyőben főzöd
Ha valaha fémes ízt éreztél az elkészített szószodban, akkor ez nagy valószínűséggel azért történt, mert egy bizonyos típusú serpenyőt használtál...
NosaltyHa valaha fémes ízt éreztél az elkészített szószodban, akkor ez nagy valószínűséggel azért történt, mert egy bizonyos típusú serpenyőt használtál...
NosaltyAz ősz kezdetével a természet fokozatosan aranysárga, vörös és barnás színekbe borul, ezek a meleg, nyugalmat árasztó árnyalatok pedig nem csak kint, de bent a konyhánkban is hangulatosabbá tehetik a szezont. Megjelent a Le Creuset legújabb őszi kollekciója, amit a barna árnyalatok kedvelői imádni fognak.
NosaltyA Le Creuset edényeknek igazi kultusza van. Amellett, hogy csodaszépek és jól használhatóak, az élettartamuk is hosszú – feltéve, hogy nem használod ezt az alapanyagot bennük!
Szász NóriA Le Creuset minden évben elvarázsol minket új termékeivel, idén pedig nemcsak átvitt értelemben: a francia edényeket gyártó cég most egy Harry Potteres kollekciót dobott piacra.
Masszi- Rigó CsillaHa a masszív öntöttvas serpenyőre gondolunk, valószínűleg előbb jut eszünkbe egy tartalmas, szószos-húsos ragu, mint egy omlós sütemény. Pedig erre is képes az edény: fantasztikus desszerteket süthetünk benne, nézzük, melyek ezek.
Lakos BenedekKi gondolná, hogy egy olajba áztatott rongy is hasznos lehet a konyhában? Nekünk van egy tippünk, ami garantáltan hasznodra válik, ha öntöttvas-edényben szeretsz főzni és sütögetni.
NosaltySzinte azonnal elfogytak az új színben pompázó Le Creuset edények. A világhírű Le Creuset márka új színben jelentette meg klasszikus kollekcióját, a narancssárgás-pirosas öntöttvas edények helyett idén úgy tűnik, mindenki azúrkék lábasokra vágyik.
NosaltyKönnyen elveszi az ember főzőkedvét, amikor rendszeresen leragad a készített étel a serpenyőben vagy a fazékban. Lehetséges, hogy az edénnyel van baj, azonban sokkal gyakoribb, hogy a módszeren kell változtatni valamit. Lássuk, pontosan mit!
Lakos BenedekEgy jó öntöttvas lábas vagy serpenyő olyan, mint sok bor: idővel csak jobb lesz. Jóllehet, az évek során hullámzó volt a népszerűsége, létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen, mivel gyakorlatilag mindent elkészíthetünk benne. Ódám az öntöttvashoz.
Karsai RoniAz elmélet az, hogy a mindenfajta bevonatot nélkülöző vasserpenyő, amelynek használata most egyébként reneszánszát éli, jó hatással lehet a vérszegénységre.
Kessel KrisztinaMikulás alkalmából a gyerekeknek kedvezünk mai menünkkel: házi csirkenuggets-et és édes élvezeteket kínálunk.
NosaltyProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A mikulásvirág szép, ünnepi atmoszférát varázsol, de nem biztos, hogy hosszú távon át kitartó, boldog szobanövény lesz belőle. Ha tartós, lakásbarát és viszonylag könnyen gondozható növényt szeretnél, érdemes egy másik fajtát választani.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.