könnyű recept

9 laktató leves, amit tavasszal nagyon szeretünk kanalazni

Ahogy egyre könnyedebb az idő, az asztalra is könnyedebb fogások kerülnek. Például levesek. Persze ez nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kell kötnünk a jóllakás terén, hiszen a levesvilágban is akad megannyi olyan fogás, ami egyszerre eltelít, mégsem terhel le. Ezeket szedtük most össze egy listába.

Nosalty

7 nap, 7 étel – a leggyorsabb húsos fogások várnak

Húst sütni és összességében hússal főzni néha igen hosszadalmas folyamat, ezért nem mindig van rá időnk a sürgős-forgós, elfoglalt hétköznapokon. Persze, ha jó recepteket választunk, akár percek alatt is letudhatjuk az ebéd megfőzését, ráadásul a finom, laktató húsételekről sem kell lemondanunk.

Nosalty

7 nap, 7 étel – tavaszidéző ételekkel űzzük el a...

A tél már nagyon a végét járja, és mi már alig várjuk, hogy végre a legfrissebb tavaszi zöldségekkel alkothassunk a konyhában. Ugyan még kicsit várni kell majd a spárgára, újkrumplira és barátaikra, néhány tavaszi szellős, üde és virágos fogást már most is összedobhatunk.

Nosalty

7 nap, 7 étel – egy színes, illatos és ízletes,...

A gyors és praktikus főzés ritkán hagy helyet a kreativitásnak, az olyan ételek készítésének, amelyek nemcsak laktatnak, de élvezetet is nyújtanak. Pedig simán belefér egy rohanós hétbe is néhány olyan fogás, ami valamilyen módon magával ragad minket, esetleg azokat, akiknek főzünk.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Te tudtad, hogy ez a különbség a lángolt és füstölt...

Kolbászt a világ minden táján esznek, de a magyarok által kedvelt, pirospaprikával és fokhagymával, különböző fűszerekkel készülő változatok csak a mi térségünkben elterjedtek igazán, attól függetlenül, hogy sok országban rajonganak értük. De mi a különbség a boltokban leggyakrabban kapható lángolt és füstölt kolbász között?