7 nap, 7 étel – Gyors és télies fogásokat hoz nekünk a Mikulás

Aki jó gyerek volt egész évben, az ezen a héten nemcsak mogyorót és mandarint talál majd a csizmájában, hanem 7 olyan villámgyors és egyszerű receptet is, amivel ki lehet bekkelni ezt a karácsony előtti szaladgálós időszakot.

Ha akarjuk, ha nem, bizony benne vagyunk a télben, ezt az időjárás is mutatja, ahogy fagyos napjait egymásra pakolja. Szerencsére a hidegen kívül más is vár ránk az elkövetkezendő hetekben: ünnepi hangulat, boldog találkozások, ajándékok... Akár az alábbi menüsorra is tekinthetünk így – gyors és praktikus ebédek egy díszes receptkönyvbe zárva, amelyek még a legforgalmasabb hétköznapokon is összedobhatók, laktatják és melengetik a család minden tagját.

Nyisd ki a heti ajándékot: nézd meg galériánkban a gyors ebédek receptjeit!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több ízes megoldás a hideg idő ellen:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.