Idén is izgalmas filmeket nézhetünk karácsonykor a tévében

A karácsonyi lakoma elfogyasztása után nincs is jobb, mint bekuckózni a TV képernyője elé, és egy jót pihenni. Az ünnepek alatt neked tényleg csak az ejtőzésre kell fókuszálnod, ugyanis mi csokorba szedtük a legjobb filmeket.

December 24. Szenteste

Igazából szerelem, (TV2, 18:45) – Az egyik legikonikusabb karácsonyi romantikus film, amivel lehetetlen mellé nyúlni.

Reszkessetek, betörők! (TV2, 21:10) – Csak ennyit mondunk: „Áldd meg ezt a magas tápértékű, mikrohullámú makarónit, és azokat, akik árengedménnyel árusították. Ámen.”

Legendás állatok és megfigyelésük, (VIASAT3, 21:00) – Egyetlen egy karácsony sem telhet el Harry Potter univerzuma nélkül.

Dirty Dancing - Piszkos tánc, (RTL, 21:20) – Fantasztikus táncjelenetek, bájos sztori és amerikai színészóriások várnak a 80-as évek egyik legnagyobb sikerfilmjében. 

Káosz karácsonyra, (TV2, 23:05) – Hihetetlen szórakoztató film arról, hogy milyen buktatókat rejt magában az év egyik legszebb ünnepe.

Ezt nassold a filmek alatt:

December 25., Karácsony

Múlt karácsony, (TV2, 18:45) – Ez a film telitalálat azoknak, akik romantikus karácsonyi filmre vágynak minden év decemberében. 

Bazi nagy görög lagzi, (PRIME, 19:15) – A filmben szereplő görög család összetartása és zavarba ejtő közvetlensége, temperamentuma igazán vonzó és bájos. Ez a film garantált kikapcsolódást nyújt! 

Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban, (TV2, 20:45) Ki ne szeretné követni Kevin elképesztő New York-i kalandozásait?

Kőgazdag ázsiaiak, (VIASAT3, 21:00) – Azoknak ajánljuk ezt a filmet, akik odavannak a habos-babos tündérmesékért, de nem vágynak a karácsonyi filmes díszletekre.

Rossz anyák karácsonya, (RTL, 21:30) – Ha valaki a felszabadultabb humort részesíti előnyben, biztosan bejön majd neki ez a film.

December 26., Karácsony másnapja

Holiday, (TV2, 18:45) – Egyetlen egy karácsonyról sem hiányozhat az ünnep nem hivatalos romantikus filmje.

Kellékfeleség, (VIASAT3, 21:00) – Ez a film nem akarja megváltani a világot, de egy biztos, hogy egy igazi poéngyárról van szó, így 117 perces játékideje pont kellemes kikapcsolódást nyújt.

Reszkessetek, betörők 3., (TV2, 21:10) – Ha valaki él-hal azért, hogy új Reszkessetek betörők-filmet láthasson, akkor most nagyon boldog lesz, mert újra szurkolhat a 8 éves ravasz, bátor és talpraesett fiúnak.

Kisasszonyok, (RTL, 21:30) – Egy igazi szív- és lélekmelengető alkotás, amit a kosztümös filmek szerelmei egyenesen imádnak.

Bazi nagy görög lagzi 2, (PRIME, 19:10) – A szertelen Voula néni és a bájos Portokalos család ezúttal egy új résszel térnek vissza a TV-képernyőkre a karácsonyi időszakban.

A Vadász és a Jégkirálynő, (TV2, 23:05) – Izgalmas látványvilág, viszálykodó királynők, és rettenthetetlen harcosok. Többek között ezek a karakterek garantálják az emlékezetes filmes élményt.

Egy kicsi nassolnivaló a filmekhez:

December 27.

Pókember - Irány a Pókverzum, (VIASAT3, 18:45) –Kezdődhet a nagybetűs Pókember-kaland, ezúttal azonban Peter Parker karaktere nélkül!

Delfines kaland, (RTL, 20:55) – A Delfines kaland egy rendkívül bájos és felejthetetlen családi film, amit a kicsik és a nagyok is biztosan élvezni fognak.

007 Spectre: A Fantom visszatér, (TV2, 22:55) – A 007-es ügynök visszatért, úgyhogy a filmnézéshez már csak egy vodka-martinire lesz szükséged. Természetesen rázva, nem keverve...

Barátság extrákkal, (VIASAT3, 23:10) – Könnyed romantikus film, ami tökéletes lezárása a karácsonyi pihenésnek.

Eredet, (RTL, 23:35) – Fantasztikus látvány, káprázatos színészek és lenyűgöző zene. Egyes filmkritikusok szerint ez a film a világ egyik legkiemelkedőbb alkotása.

Ti milyen karácsonyi filmeket szoktatok nézni? 

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek