4 egészségtelen diéta, amit soha ne próbálj ki!
A divatdiéták sora végtelen. Vannak kevésbé ártalmasak, és vannak egészen veszélyesek is. Mutatjuk, melyek azok, amelyeket messziről kerülj el!
NosaltyA divatdiéták sora végtelen. Vannak kevésbé ártalmasak, és vannak egészen veszélyesek is. Mutatjuk, melyek azok, amelyeket messziről kerülj el!
NosaltyEzer és ezerféle szuperhatékony diétatipp kering az éterben - hogy tudjuk eldönteni, hogy melyik működhet, és melyik az, amit azonnal el kell felejteni?
Bodon Judit dietetikusHa azt hiszed, hogy a mai furcsa diéták a legvadabbak, amit a fogyni vágyók valaha bevetettek, akkor nem hallottál még a 80-90-es évek sláger-fogyókúráiról.
Stuth-Nagy NikiSzámomra elég érthetetlen, hogy a káposztaleves-diéta évtizedek óta a tartja magát a fogyókúrás őrületek sorában. Lássuk, mi lehet a titka?
Szálka Brigitta dietetikusHa káposztaleves, akkor mostanában mindenkinek a fogyókúra jut az eszébe.
NosaltyProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.