7 ínycsiklandó hozzávaló, amit belesüthetsz a húsvéti kalács tésztájába

Fűszerezd, ízesítsd a húsvéti kalácsod tésztáját finomságokkal, hogy még izgalmasabb legyen a húsvét: sós és édes opciókat is mutatunk.

A húsvéti kalács „hivatalosan" édes, fényes, foszlós, de persze a fonatokkal és a sós-édes kombókkal szinte a végtelenségig lehet variálni. Ha ezúttal magát a kalácstésztát is feldobnád valami izgalmas ízzel, textúrával, szokatlanabb hozzávalóval, akkor segítünk: olajos magvakban, őrölt fűszerekben, de friss vagy pirított, markánsabb ízű hozzávalókban is gondolkodhatunk, ha húsvéti kalácsról van szó.

Kattints a képre, és nyílik a galéria - ötletelj velünk, és döntsd el most, mivel dobod fel a kalácstésztát!

Kalácsajánlónk:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több hasznos tipp húsvétra, amitől teljes lesz az ünnep:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek