A húsvéti kalács „hivatalosan" édes, fényes, foszlós, de persze a fonatokkal és a sós-édes kombókkal szinte a végtelenségig lehet variálni. Ha ezúttal magát a kalácstésztát is feldobnád valami izgalmas ízzel, textúrával, szokatlanabb hozzávalóval, akkor segítünk: olajos magvakban, őrölt fűszerekben, de friss vagy pirított, markánsabb ízű hozzávalókban is gondolkodhatunk, ha húsvéti kalácsról van szó.
Kattints a képre, és nyílik a galéria - ötletelj velünk, és döntsd el most, mivel dobod fel a kalácstésztát!
Kalácsajánlónk:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több hasznos tipp húsvétra, amitől teljes lesz az ünnep: