Hagyd a sárgáját: 7+1 krémvariáció, amit tölts a tojásfehérje-csónakba

A húsvét egyik nagy-nagy kedvence a töltött tojás: mikor máskor is esnénk neki a nagyüzemi tojásfőzésnek és töltelékgyártásnak, ha nem most? Ha viszont kicsit kikacsintanál a klasszik fűszeres, majonézes-borsos-paprikás-tojássárgájás tölteléken, figyelj!

Ne gondold, hogy minden ünnepi étel receptje kőbe van vésve, és, tekintettel a szigorú hagyományokra, sose lehet rajtuk változtatni, modernebb felfogással készíteni őket. Ennek a gondolatnak a margójára úgy döntöttünk, a töltött tojást idén húsvétkor nem csupán mezei főtt tojássárgájás krémmel tömjük ducira, hanem picit izgalmasabb krémvariációkkal: legyen az asztal dísze most az avokádókrémes, hummuszos, libamájas vagy sajtkrémes töltött tojás!

Kattints a képre, és nyílik a galéria a tojástöltelék-ötletekkel!

Recepteket is mutatunk:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több húsvét vár itt:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek