A gasztrovideó, melyen több ezren háborodtak fel a TikTokon

Sokakat igencsak feldühített az influencer viselkedése, mondván, ilyet egyszerűen nem lehet, és nem is illik csinálni.

A népszerű tiktoker, Joanna nemrégiben egy olyan videót töltött fel a TikTokra, melyben megmutatja, hogyan készíti a tojássalátás szendvicset. Ezúttal azonban nem valamilyen érdekes hozzávaló vagy elkészítési mód miatt háborognak a netezők, hanem azon, hova viszi magával az elkészült ételt. Joanna ugyanis egy éttermi vacsorára csomagolja be a szendvicset.

A gasztrovideó, melyen több ezren háborodtak fel a TikTokon

Egy barátom születésnapjára vagyok hivatalos egy drága étterembe. Megnéztem az étlapot, és semmi sem tetszett, ezért elkészítem itthon a vacsorámat, tojássalátás szendvicseket. Szép az étterem, de nagyon drága, és egyszerűen semmi sem nézett ki jól az étlapon, ezért inkább viszek magammal olyat, amit biztos, hogy meg fogok enni, és amiről tudom, hogy ízleni fog

– mondja a videóban.
@joannamiss2 Im so excited to be celebrating with my friend! Cant wait to eat my delicious dinner! Egg salad sandwiches everyday! #foryou #momsoftiktok #food #foodie #kids #toddlersoftiktok #egg #foryoupage #trending #eating #recipe #idea #party #birthday ♬ original sound - joannamiss2

A kommentelők nagyon kiakadtak Joanna videóján, és ilyen hozzászólásokkal árasztották el a posztját: „Ha valaki ezt csinálná velem egy vacsorán, nem tudom, lennék-e barátja”, „Gondolj bele, milyen hülyén fogsz kinézni!”, „Meghalnék a szégyentől”, „Soha nem tudnék ilyen emberekkel barátkozni!”

Hozzá kell azonban tenni, hogy joannamiss2 kifejezetten szatirikus videóiról ismert, szóval nem kell készpénznek venni, hogy tojássalátás szendókat akar kipakolni az éttermi asztalra. Volt már olyan is, hogy mozizáshoz vagy bahamai utazásra készített szendvicseket.

Forrásunk volt.


Ezeket a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek