Megengedő diétával 20 kilót fogyott ez a magyar srác

9 hónap alatt 20 kilótól szabadult meg Máté, aki olyan diétát követett, melybe néha-néha még fél kiló fagyi is belefért.

Magyar Máté 10 évvel ezelőtt alkotta meg a KalóriaBázist, idén év elején pedig vállalta, hogy 9 hónap alatt 20 kilogrammot fog leadni saját programja segítségével.

Megengedő diétával 20 kilót fogyott ez a magyar srác

Hóhér Projekt néven harangozta be diétáját 2022. január 2-án, amikor is megígérte, hogy októberig legalább 20 kilót lead a kalóriaszámláló applikáció segítségével. Máté folyamatosan dokumentálta a fogyását, követői már az első perctől nyomon követhették projektjét.

Kockázatos volt, mert benne volt, hogy beégek a felhasználók előtt, de úgy éreztem, pont ettől lesz hiteles. Nem a gyorsaság volt a cél, hanem bemutatni egy kényelmes, szenvedésmentes módszert, ami bárki számára elérhető

– mondta Magyar Máté a 24.hu-nak.

A fejlesztő elmondta, hogy nem a gyorsaság volt a cél, hanem hogy bemutasson egy kényelmes módszert, ami bárki számára elérhető. Kezdeményezéséhez 549 karcsúsodni vágyó felhasználó csatlakozott.

A módszer sikeressége

Máté elmondása szerint az eredményesség annak köszönhető, hogy mindenki saját magára tudja szabni ezt a diétát.

Tudd, mi az, amiről könnyen le tudsz mondani, és mi az, amiről nem. Fontosabb, hogy hosszútávon kitarts, minthogy megfelelj az általános szabályoknak

– magyarázta Máté.

Máté naponta egyszer evett, de akkor teljes adagokat, előfordult többször is, hogy fél kiló fagyival zárta a menüt. Persze mozgott is, hiszen mindennap 40 percet szobabiciklizett, ha pedig adódott némi kilengés az étrendjében, este letekert még 100 percet.

Címlapkép: 24.hu


Még több inspiráló sztori:

Címlapról ajánljuk

További cikkek