Mit főzzek ma? Lebbencslevest, grillezett csirkecombot és fagylaltot készítünk

Könnyed ételeket ajánlunk a nagy melegre, persze a mai menüt nem lehet főzés nélkül megúszni, de igyekszünk olyan recepteket ajánlani, amelyekkel nem kell sokat állni a tűzhely felett.

Könnyed, finom és házias ételeket, névszerint klasszikus lebbencslevest, grillezett csirkecombot és hűsítő gyümölcsfagylaltot ajánlunk.

LEVES

Még több lebbencsleves itt!

FŐÉTEL

Még több grillezett hús itt!

DESSZERT

Még több gyümölcsfagyi itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek