ételek

Mit érdemes enni, ha kínoz a torokfájás?

Mindannyian ismerjük azt a kellemetlen érzést, amikor ébredéskor azt tapasztaljuk, hogy a torkunk száraz, a nyelés fájdalmas, esetleg az egész nyakunk érzékeny. Ez lehet influenza, megfázás vagy akár allergia miatt is, egy valami azonban biztos: minél hamarabb megoldást szeretnénk rá találni.

Nosalty

Ételek, melyek 40 éves kor fölött lelassítják az öregedést

Az öregedés egy teljesen természetes folyamat – ám az is legalább ilyen természetes, hogy amennyire csak lehet, szeretnénk lelassítani. Erre szerencsére számos módszer létezik a testmozgástól kezdve a csodát ígérő étrend-kiegészítőkön át a borsos árú arcszérumokig. De ezek mellett sem szabad elfelejtenünk, hogy a táplálkozásunkkal is nagyon sokat tehetünk azért, hogy kevésbé látszanak meg rajtunk az egyre múló évek.

Szabó Anna

„Ha sokat iszol, béka nő a hasadban” – 7 gyerekkori...

Biztosan nálatok is volt a szülők vagy éppen a nagyszülők körében egy-két közkedvelt mondás, amivel próbálták egyengetni a táplálkozásod egy „fenntarthatóbb” irányba. Hiszen egy kisgyerek mindent a szájába vesz, megízlel és ha úgy van, akkor le is nyeli. Összegyűjtöttünk 7 olyan étkezéssel kapcsolatos szállóigét, amik örökre az emlékezetünkbe vésődtek.

Nosalty

5 étel, ami negatív hatással van a libidóra

Azt szinte mindenki betéve fújja, hogy melyek azok az ételek, amelyek fokozzák a szexuális vágyat, azaz afrodiziákumként szolgálnak – klasszikusan ilyen például az osztriga, valamint a vörösbor is. Arról viszont már sokkal kevesebb szó esik, hogy mely ételek képesek rombolóan hatni a libidóra.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top 5 sütemény húsvétra, amivel kevés a munka

A klasszikusok mellett minden ünnepnek szüksége van olyan receptekre, amelyek hipp-hopp összedobhatóak, hogy ne kelljen a fél életünket a konyában eltöltenünk. Jöjjön most a top 5 sütemény húsvétra, ami tökéletesen beleillik ebbe a kategóriába!