4 étel a keratinszint növeléséért, hogy fényes legyen a hajad

A keratin a haj, a köröm és a bőr külső rétegének szerves alkotóeleme. Védelmi funkciója van a káros hatásokkal szemben, mint például a napfénynek való kitettség, ezért is fontos a pótlása, amit elsősorban ételekkel tudunk megtenni. Megosztunk veletek 4 ételt, aminek fogyasztásával te is tehetsz az egészséges, fényes hajért.

A keratin tulajdonképpen egy fehérje, ami meghatározza azt is, hogy kinek van egyenes vagy éppen göndör haja. A helytelen, tápanyagszegény táplálkozás a legfőbb oka, ha a hajszál töredezett, fénytelen lesz, vagy akár elkezd többedmagával elbúcsúzni a fejbőrtől. Hogy ez veled ne fordulhasson elő, olvass tovább, hogy megtudd, milyen ételeket érdemes beiktatni az étrendedbe, amik segítik a keratin termelődését!

Forrásunk volt.


Még több cikk az egészségről:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek