4 étel a keratinszint növeléséért, hogy fényes legyen a hajad

A keratin a haj, a köröm és a bőr külső rétegének szerves alkotóeleme. Védelmi funkciója van a káros hatásokkal szemben, mint például a napfénynek való kitettség, ezért is fontos a pótlása, amit elsősorban ételekkel tudunk megtenni. Megosztunk veletek 4 ételt, aminek fogyasztásával te is tehetsz az egészséges, fényes hajért.

A keratin tulajdonképpen egy fehérje, ami meghatározza azt is, hogy kinek van egyenes vagy éppen göndör haja. A helytelen, tápanyagszegény táplálkozás a legfőbb oka, ha a hajszál töredezett, fénytelen lesz, vagy akár elkezd többedmagával elbúcsúzni a fejbőrtől. Hogy ez veled ne fordulhasson elő, olvass tovább, hogy megtudd, milyen ételeket érdemes beiktatni az étrendedbe, amik segítik a keratin termelődését!

Forrásunk volt.


Még több cikk az egészségről:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...