costes

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Nosalty

„Szeretnénk, hogy ha ott van az asztal tele étellel, akkor...

Bár a 2020 decemberében nyitáskor a Nudli Tésztakantin nem kisebb célt tűzött ki, mint igazságot szolgáltatni a magyaros tésztaételeknek, az Október 6. utcában található hely nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Idén szeptemberben mindössze pár hét alatt teleportálták az üzlethelyiséget Budapestről Ázsiába, hogy a Costes-csoport szakmai vezetője, Molnár Márk és Ruff Dávid helyettes vezénylete alatt megnyisson a lezser hangulatú, ázsiai elemekkel átszőtt, mégis a megszokott minőséget képviselő Costes Izakaya.

Szász Nóri

Ezt a 11 standot próbáld ki szerintünk a Gourmet Fesztiválon

Jövő hét végén, azaz május 27-29. között két év kihagyás után újra vár a Millenárison az év legnagyobb gasztronómiai fesztiválja. Az idei OTP Bank Gourmet Fesztivál témája az 'örökség', a háromnapos programsorozaton pedig Magyarország legjobb éttermei és vendéglátóhelyei mutatják meg egy-egy különleges fogásukat. Mi már most tudjuk, mely standokra fogunk mindenképpen ellátogatni, így íme egy kis segítség, ha még nem tudod, mit szeretnél kipróbálni a TOP éttermek útvesztőjében.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?