Újra megrendezi világhírű óriáskerekes vacsoráját a Costes Downtown

Tavaly októberben valóságos világhírnévre tett szert a Costes Downtown egyedi, a Budapest Eye nevű óriáskeréken rendezett vacsorája. A nagy sikerre való tekintettel idén júniusban újra megrendezik a különleges eseményt.

Csillagfényes vacsora Budapest egyik legcsodásabb kilátásával – tavaly októberben rendezte meg első, a Budapest Eye óriáskeréken tartott exkluzív vacsoráját a Costes Downtown. Az egyedi, nem mellesleg elszeparált, vírus szempontból biztonságos vacsora híre az egész világsajtót bejárta, a nagy sikerre való tekintettel pedig a Michelin-csillagos Costes Downtown idén júniusban ismét megrendezi a különleges eseményt – számolt be a hírről a Dining Guide.

Gerendai Károly, a Costes éttermek társtulajdonosa tavaly októberben azt nyilatkozta, régóta szerették volna már megrendezni az óriáskerékre szánt eseményt, azonban a vírus kezdetéig az Erzsébet téren álló turistalátványosság annyira vonzotta az embereket, hogy aligha lehetett volna alkalmat találni a vacsora megrendezésére.

A következő estre a tervek szerint június 9-én kerül sor, a dátumot csak a szélsőséges időjárási viszonyok írhatják felül. A négy fogásból álló vacsorát Miguel Rocha Vieira executive chef tolmácsolásában élvezhetik a vendégek, a menü a következő elemekből épül fel:

A 4 fogásos menü alkoholmentes üdvözlőitallal, üdítőkkel, ásványvízzel és kávéval:

  • Kókusz- vichyssoise, rák-carpaccio
  • Lassan sült tőkehal, csicseriborsó és chorizo
  • Kacsa kétféleképpen: roston sült kacsamell, répa, gyömbér és narancs; ropogós konfitált kacsacombsaláta
  • Marinált eper, mandula-mousse és fehércsokoládé

A vacsora részleteiről és az árakról ezen az oldalon érhető el több információ, a szervezők pedig előre felhívják a figyelmet arra, hogy még a nyár eleji estére is érdemes melegen öltözni, a rendezvény időtartama pedig akár 2,5-3 óra is lehet.


Ezek az aktualitások is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?