becsinált leves

„Így lett ez az én klasszikus becsinált levesem anyám emlékére"...

Az ősz és a hűvösebb időjárás beköszöntével egyre inkább vágyunk a lélekmelengető fogásokra, nekünk, magyaroknak pedig az első számú ilyen ételünk egy forró, kiadós leves. A magyarul becsinált levesre keresztelt fogás tartalmas, fűszeres és izgalmas recept lesz a levesszezonra, főleg, ha megtudod, hogy eredetét tekintve egy mennyire elegáns fogásról van szó – csak hát a magyar pénztárcákhoz szabva költséghatékonyabb verzióban terjedt el.

Hering András

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.