10 gazdagon megpakolt ZÖLDSÉGLEVES minden ízlésre

Karalábé, becsinált, erdélyi gombóc, minestrone, spenót és csicseri, van itt minden, mint a búcsúban, csak győzzük kanalazni!

  1. 1.

    Tejfölös karalábéleves zöldségekkel és vajgaluskával

  2. 2.

    Klasszikus becsinált leves

  3. 3.

    Klasszikus minestrone leves

  4. 4.

    Krémes és savanykás erdélyi tárkonyos húsgombócleves

  5. 5.

    Citromos karalábéleves

  6. 6.

    Parmezános-spenótos csicserileves

  7. 7.

    Vegán zöldségleves

  8. 8.

    Kókusztejes vegán harira

  9. 9.

    Toszkán bableves sütőtökkel és fodros kellel (Zuppa Frantoiana)

  10. 10.

    Csicseriborsós minestrone

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!